PayCheckout

paycheckout

PayCheckout gaat er helaas mee stoppen en klanten worden overgenomen door Mollie. Betalingen worden nog verwerkt tot 30 april en nieuwe klanten kunnen zich bij Mollie aanmelden via de onderstaande link.

Registreer je hier voor actietarief!

 

 

PayCheckout is een jonge speler zijn in payments service markt maar heeft wel 20 jaar ervaring in het bouwen van transactiesoftware. Als start-up met een flinke dosis ervaring in online payments en IT is PayCheckout een frisse wind tussen alle bestaande payment service providers.

Je kunt bij PayCheckout terecht om je online betalingen te regelen met de meest voorkomende betaalmethodes. Het bedrijf biedt naast scherpe tarieven een extra toegevoegde waarde door er alles aan te doen om iedere online betaling te laten slagen, want meer dan 10% van alle online betalingen gaat fout.

Om je conversie van betalingen te verhogen biedt het bedrijf je de mogelijkheid om je betaalpagina aan te passen aan de look en feel van je eigen site en kan je uitgebreid je check-out pagina verbeteren met A/B testen. Verder kan je herkenbare klanten automatisch hun favoriete betaalmiddel bovenaan laten zien en bij een mislukte betaling je klant een alternatieve betaalmogelijkheid bieden zoals bijvoorbeeld achteraf betalen.

PayCheckout biedt de volgende betaalmethoden: iDEAL, Bancontact, Creditcard, Sepa overboeking, automatische incasso, PayPal en Klarna betaal nu en achteraf betalen. Er zijn geen abonnements- en aansluitkosten maar wel een minimale fee van € 5 per maand onafhankelijk van de betaalmethodes die je inzet.

Naast de eenmalige betaalmethoden kan je hier ook recurring payments voor abonnementen regelen. Dat gaat met behulp van een e-mandate waarmee je klanten online toestemming geven voor een doorlopende sepa incasso. Het regelen en beheren van je herhaalbetalingen is hiermee een stuk eenvoudiger gemaakt.

Naast de scherpe tarieven krijg je hier goede support en kant-en-klare plugins voor webwinkel software en slimme  innovatieve betaaloplossingen om je conversie zo optimaal mogelijk te krijgen.

Het bedrijf heeft een kantoor in het zuiden van Nederland in Venray en daar is ook de klantenservice gevestigd voor België en Nederland.

Registreer je hier voor actietarief!