Buckaroo

Logo Buckaroo

 

 

 

Buckaroo is een all-round payment service provider met 15+ jaar ervaring in de payments en e-commercebranche. De PSP heeft een conversiegerichte aanpak en maakt gebruik van slimme betaaltechnologie. Dit zie je o.a. terug in de Smart Checkout, voorzien van een breed aanbod aan nationale en internationale betaalmethoden en mogelijkheid om te customizen.

Door haar positie als direct acquirer voor iDEAL en Bancontact zijn de tarieven voor deze betaalmethoden zeer laag. Ook heeft Buckaroo een direct partnership met AfterPay om simpel en snel achterafbetalen aan te bieden in je checkout.

Buckaroo kenmerkt zich door haar complete aanbod in betaaloplossingen. Zo helpen ze bedrijven niet alleen met transacties via de checkout, maar ook met hun geautomatiseerde credit management oplossing, voor het opvolgen van facturen en het versturen van betaalherinneringen. Ander value added services van Buckaroo zijn: het geautomatiseerd kunnen managen van subscriptions (abonnementen) en recurring payments (periodieke betalingen). Recent heeft Buckaroo een oplossing voor split-payments ontwikkeld voor marketplace-betalingen, waarbij inkomende bedragen automatisch verdeeld worden onder diverse resellers.

Kortom, Buckaroo is een kwalitatieve betrouwbare payment service provider die verder kijkt dan alleen de transacties.

Voordelen/ kenmerken Buckaroo:

  • Collecterende Payment Service Provider
  • Breed aanbod nationale en internationale betaalmethodes
    (iDEAL, creditcards, Bancontact, PayPal, AfterPay en meer)
  • Eigen bedrijfsnaam op bankafschrift bij iDEAL-betalingen
  • Automatische betaalherinneringen per mail en sms met betaallink of QR
  • Smart Checkout voor desktop, tablet en mobile payments in eigen stijl
  • Subscription Services en recurring payments voor abonnementen
  • Gratis payment plugins voor Magento, Woocommerce, Shopware, Lightspeed en PrestaShop
  • Gratis support en testaccount

Betaalmethode Eenmalige kosten Maandelijks kostenKosten per transactie
iDEALgeengeen€ 0,26
Bancontactgeengeen€ 0,37
Visa & MasterCardgeengeen€ 0,23 + 1,8%
GiroPay (Duitsland)geengeen€ 0,37 + 2,1%
Afterpay
(Achteraf Betalen)
Op aanvraagOp aanvraagOp aanvraag
Sofort (Duitsland)geengeen€ 0,23 + 1,05%

 Vraag offerte aan

Deze Payment Service Provider is een van de bekendste in Nederland en heeft ook vele prijzen gewonnen waaronder enkele jaren de beste provider. Het bedrijf loopt voorop in de ontwikkelingen en is druk bezig met de nieuwste innovaties op het gebied van online betalingen. Kwaliteit van dienstverlening is altijd goed en klanten zijn tevreden over dit bedrijf. Payment Service Providers zijn niet alleen interessant voor webwinkels maar ook voor traditionele bedrijven die meerdere betaalstromen kennen. Zo is het heel makkelijk om facturen te voorzien van betaallinks en knoppen waardoor je klanten direct de factuur kunnen voldoen met iDEAL of een andere betaalmethode. Buckaroo heeft veel van dit soort klanten met een abonnementsmodel. Je kan ook denken aan debiteuren beheer waarbij een klant met een betalingsachterstand direct een mail met een betaallink of knop kan ontvangen en geen excuus meer heeft om de rekening te voldoen.

Buckaroo is een toonaangevende betaalprovider, met een kantoren in Utrecht, Den Haag en Brussel. Er werken meer dan 150 mensen bij de Payment Service Provider. Sinds de oprichting in 2005 heeft het een klantenbestand opgebouwd van meer dan 30.000 corporate organisaties, webwinkels, goede doelen en MKB. Buckaroo biedt online slimme betaaltechnologie en offlinebetaalproducten (POS-terminals) onder de naam Sepay by Buckaroo.