Buckaroo

Logo Buckaroo

 

 

 

Buckaroo heeft sinds 2005 ervaring in de e-commerce branche. Buckaroo biedt u een zeer complete internetkassa, voorzien van een breed aanbod aan nationale en internationale betaalmethoden en een volledig gedigitaliseerd facturatie systeem. Momenteel maken ruim 5.000 bedrijven gebruik van de betaaloplossingen van Buckaroo. Zo behoren onder andere Staatsloterij, Pathé Theaters, Ziggo, Miss Etam, WoningNet en RTL Nederland tot de uitgebreide klantenkring van Buckaroo.

Unieke kenmerken van Buckaroo:

  • Collecterende Payment Service Provider
  • Nationale en internationale betaalmethodes (iDEAL, creditcards, PayPal, AfterPay en meer)
  • Automatische betaalherinneringen per mail en sms in eigen huisstijl (en optie voor QR)
  • Smart Checkout voor desktop, tablet en mobile payments (inclusief Apple Pay)
  • Subscription Services en recurring payments voor abonnementen
  • Gratis plugins voor Magento, Magento 2.0, Woocommerce, Shopware en Lightspeed
  • Gratis support

Betaalmethode Eenmalige kosten Maandelijks kostenKosten per transactie
Toelichting
iDEALOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag
Visa & MasterCardOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag
GiroPayOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag
Buckaroo Betaalgarant
(Achteraf Betalen)
Op aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag
Eenmalige machtigingOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag
OverboekingOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag

 Vraag offerte aan

Deze Payment Service Provider is een van de bekendste in Nederland en heeft ook vele prijzen gewonnen waaronder enkele jaren de beste provider. Het bedrijf loopt voorop in de ontwikkelingen en is druk bezig met de nieuwste innovaties op het gebied van online betalingen. Kwaliteit van dienstverlening is altijd goed en klanten zijn tevreden over dit bedrijf. Payment Service Providers zijn niet alleen interessant voor webwinkels maar ook voor traditionele bedrijven die meerdere betaalstromen kennen. Zo is het heel makkelijk om facturen te voorzien van betaallinks en knoppen waardoor je klanten direct de factuur kunnen voldoen met iDEAL of een andere betaalmethode. Buckaroo heeft veel van dit soort klanten met een abonnementsmodel. Je kan ook denken aan debiteuren beheer waarbij een klant met een betalingsachterstand direct een mail met een betaallink of knop kan ontvangen en geen excuus meer heeft om de rekening te voldoen.

Buckaroo is gevestigd in Utrecht en werkt daar met 80 medewerkers. Sinds de oprichting in 2005 heeft het een klantenbestand opgebouwd van meer dan 5.000 bedrijven waaronder grote corporates, bekende webwinkels en goede doelen.