Mollie

MollieMollie is een van de 17 Collecterende Payment Service Providers in Nederland. Het bedrijf kan alle soorten online betalingen voor je afhandelen. De belangrijkste zijn iDEAL, creditcards, sepa direct debit, Bancontact (België), Sofort (Duitsland), Cartasi (Italie), EPS (Oostenrijk). Recent heeft Mollie ook Apple Pay toegevoegd. Het bedrijf verzorgt naar eigen zeggen voor 50.000+ merchants de verschillende soorten transacties en staat bekend voor een flexibel dienstverlening en transparantie.

Goedkoopste iDEAL tarief bij Mollie

Het standaard tarief voor iDEAL is slechts € 0,29 per transactie. Dat is een van de laagste tarieven in de Nederlandse markt. Je betaalt verder geen start-up kosten of andere maandelijkse kosten. Voor Bancontact is er een vast tarief van € 0,39 per transactie.

Je kan al binnen 15 minuten live zijn. Je hebt daarvoor de volgende gegevens nodig: kopie van bankafschrift, paspoort of identiteitskaart en een uittreksel Kamer van Koophandel.

Een opvallende nieuwe betaalmethode is ‘recurring‘. Dat is handig voor bedrijven die doorlopende (abonnements-) kosten of top-ups willen incasseren. Dit verloopt geheel online. De klant geeft een machtiging af via een eerste betaling. Dit kan met iDEAL, creditcard, Bancontact of Sofort. Verder is er geen gedoe met machtigingen en handtekeningen op papier.

Bij Mollie hou je goed overzicht van je betalingen via het real time online dashboard. Dit werkt ook goed met je smartphone. Je maakt je administratieve processen makkelijker. Bovendien zijn er directe koppeling met verschillende boekhoudprogramma’s.

Mollie staat garant voor veilige betalingen en is PCI DSS gecertificeerd. De Nederlandse Bank houdt toezicht en heeft Mollie goedgekeurd als Nederlandse betaalinstelling.

De Nr 1 Payment Service Provider van Nederland volgens OverOnlineBetalen:

Volgens onze bezoekers is Mollie de beste partij om je online betalingen onder te brengen omdat ze zich onderscheiden in kwaliteit van service, een strakke prijs hanteren en voorop lopen in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van betalen.

Makkelijke implementatie:

Er zijn flexibele API’s beschikbaar voor veelgebruikte e-commerce platforms zoals Magento, Vituemarket, Wordpress, Opencart en Prestashop. Mollie is een geschikte partner voor alle soorten partijen zowel klein als groot.

Klanten oa: Moneybird, ING, Facebook, Heineken, Coolblue en Ziggo.

Tarieven:

Betaalmethode Eenmalige of
maandelijkse
kosten
Kosten per transactie
Toelichting
iDEALgeen€ 0,29 per transactiespeciaal actie tarief
via OverOnlineBetalen
en scherpste in de markt!
MasterCard en Visageen- € 0,25 + 1,8% (EU cards)
- € 0,25 + 2,8% (business en non EU cards)
Speciaal actietarief via
OverOnlineBetalen!
Gooedkoopste
op de markt!
BancontactgeenVaste Prijs van € 0,39 of
€ 0,25 en 1,5%
Belgische variant
van iDEAL en
voordeligste tarief in NL
KBC
Belfius
ING Pay
betaalknoppen
geen€ 0,25 + 0,9%Populaire en
onmisbare betaalmethodes
voor België
Sofort Bankinggeen€ 0,25 en 0,9%Duitse variant
van iDEAL en
populaire betaalmethode
Giropaygeen€ 0,25 + 1,5%Duitse populaire
betaalmethode
Cartes Bancairesgeen€ 0,25 + 1,8%Populaire
betaalmethode in
Frankrijk
CartaSigeen€ 0,25 + 1,8%Populaire
betaalmethode in Italië
EPSgeen€ 0,25 + € 1,5%Populaire
betaalmethode in Oostenrijk

Speciaal iDEAL actietarief voor OverOnlineBetalen: Nu slechts € 0,29 (=goedkoopste tarief in Nederland) en vast bedrag voor Bancontact van slechts € 0,39 per transactie (normaal € 0,25 + 1,5%).

Alleen geldig voor inschrijvingen via deze site.

Registreer je hier voor actietarief!