Mollie

MollieMollie is een van de 17 Collecterende Payment Service Providers in Nederland. Het bedrijf kan alle soorten betalingen voor je afhandelen. De belangsijkste zijn iDEAL, creditcards, sepa direct debit, Bancontact (België), Sofort (Duitsland), Cartasi (Italie), EPS (Oostenrijk) en recent ook Apple Pay. Het bedrijf verzorgt naar eigen zeggen voor 50.000+ merchants de verschillende soorten transacties en staat bekend voor een flexibel dienstverlening en transparantie.

Goedkoopste iDEAL tarief

Het standaard tarief voor iDEAL is een van de laagste in de markt voor slechts € 0,29 per transactie en verder geen start-up kosten of andere maandelijkse kosten. Voor Bancontact is er een vast tarief van € 0,39.

Je kan al binnen 15 minuten live zijn. Je hebt daarvoor de volgende gegevens nodig: kopie van bankafschrift, paspoort of identiteitskaart en een uittreksel Kamer van Koophandel.

Een opvallende nieuwe betaalmethode is ‘recurring‘. Dat is van toepassing op bedrijven die doorlopende (abonnements-) kosten of top-ups willen incasseren. Dit verloopt geheel online. De klant geeft een machtiging af via een eerste betalingn met iDEAL, creditcard, Bancontact of Sofort. Verder geen gedoe met machtigingen en handtekeningen.

Bij Mollie hou je goed overzicht van je betalingen via het real time online dashboard. Dit werkt ook goed met je smartphone. Je maakt je administratieve processen makkelijker door de direct koppeling met je boekhoudprogramma.

Mollie staat garant voor veilige betalingen en is PCI DSS gecertificeerd en goedgekeurd als Nederlandse betaalinstelling door de Nederlandse Bank .

Makkelijke implementatie:

Er zijn flexibele API’s beschikbaar voor veelgebruikte e-commerce platforms zoals Magento, Vituemarket, Wordpress, Opencart en Prestashop. Mollie is een geschikte partner voor alle soorten partijen zowel klein als groot.

Klanten oa: Moneybird, ING, Facebook, Heineken, Coolblue en Ziggo.

Tarieven:

BetaalmethodeEenmalige of
maandelijkse
kosten
Kosten per transactie
Toelichting
iDEALgeen€ 0,29 per transactiespeciaal actie tarief
via OverOnlineBetalen
en scherpste in de markt!
MasterCard en Visageen- € 0,25 + 1,8% (EU cards)
- € 0,25 + 2,8% (business en non EU cards)
Speciaal actietarief via
OverOnlineBetalen!
Gooedkoopste
op de markt!
BancontactgeenVaste Prijs van € 0,39 of
€ 0,25 en 1,5%
Belgische variant
van iDEAL en
voordeligste tarief in NL
KBC
Belfius
ING Pay
betaalknoppen
geen€ 0,25 + 0,9%Populaire en
onmisbare betaalmethodes
voor België
Sofort Bankinggeen€ 0,25 en 0,9%Duitse variant
van iDEAL en
populaire betaalmethode
Giropaygeen€ 0,25 + 1,5%Duitse populaire
betaalmethode
Cartes Bancairesgeen€ 0,25 + 1,8%Populaire
betaalmethode in
Frankrijk
CartaSigeen€ 0,25 + 1,8%Populaire
betaalmethode in Italië
EPSgeen€ 0,25 + € 1,5%Populaire
betaalmethode in Oostenrijk

Speciaal iDEAL actietarief voor OverOnlineBetalen: Nu slechts € 0,29 (=goedkoopste tarief in Nederland) en vast bedrag voor Bancontact van slechts € 0,39 per transactie (normaal € 0,25 + 1,5%).

Alleen geldig voor inschrijvingen via deze site.

Registreer je hier voor actietarief!