Buitenlandse betaalmethodes: iDEAL varianten van Duitsland en België

iDEAL varianten België en Duitsland:

België

Mr Cash is de Belgische variant van iDeal en werkt op dezelfde wijze. Tijdens het online shoppen kiest de klant bij betalen voor Mr Cash en zijn eigen bank. Vervolgens wordt de klant doorgeleid naar een omgeving van zijn eigen bank en kan er betaald worden door op een vertrouwde wijze in te loggen met identifier of code en akkoord te gaan. Dit geeft het bekende vertrouwde gevoel dat ook iDEAL tot een succes heeft gemaakt.

Verkoopt u ook in België? Dan is het zeer aan te raden Mr Cash op te nemen in uw betaalpakket. De meeste Payment Service Providers bieden ook Mr Cash.

Duitsland

Giropay is de Duitse variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Tijdens het online shoppen kiest de klant bij betalen voor Giropay en zijn eigen bank of ‘Sparkasse’. Vervolgens wordt de klant doorgeleid naar een omgeving van zijn eigen bank en kan er betaald worden door op een vertrouwde wijze in te loggen met identifier of code en akkoord te gaan. Dit geeft het bekende vertrouwde gevoel dat ook iDEAL tot een succes heeft gemaakt.

Verkoopt u ook in Duitsland? Dan is het zeer aan te raden Giropay op te nemen in uw betaalpakket. De meeste Payment Service Providers bieden ook Giropay.