mobiel pinapparaat kopen

Op zoek naar een mobiel pinapparaat kopen? Bekijk hier de voordeligste opties

Ben je op zoek naar een mobiel pinapparaat kopen met contactloos betalen? In deze blog bekijken we een mobiel pinapparaat voor slechts € 29,-, met vaste transactiekosten.

Pinnen in de lift

Al jaren betalen consumenten steeds meer met de pin en sinds Corona is dit nog verder toegenomen. Sommige winkels accepteren zelfs geen contant geld meer. Daarnaast worden consumenten aangemoedigd om contactloos te betalen om zo besmettingen te voorkomen.

Een pinautomaat is dus bijna een vereiste geworden voor veel ondernemers. Maar met Corona zijn er ook veel economische onzekerheden en pinautomaten zijn vaak duur. Dus hoe kun je nu klanten toch een veilige betaalmethode bieden zonder al te veel kosten? In deze blog kijken we naar een mobiel pinapparaat kopen voor slechts € 29,- exclusief BTW.

Mobiel pinapparaat kopen voor € 29,-

mobiel pinapparaat kopennBij pinaanbieder PinMobile kun je al een mobiel pinapparaat kopen voor slechts € 29,- excl. BTW. Daarvoor krijg je een moderne pinlezer met ondersteuning voor contactloos betalen, creditcards en Google en Apple Pay. De automaat beschikt bovendien over een duidelijk display voor klanten waarop ze betaalinformatie zien.

Uiteraard beschikt het mobiele pinapparaat ook over een ingebouwde accu waardoor je op locatie kunt afrekenen – opladen gaat eenvoudig via een standaard micro USB aansluiting. Het geheel is vormgegeven in een nette, stevige zwarte behuizing die representatief is en tegen een stootje kan. Dit maakt PinMobile de ideale keuze voor een mobiel pinapparaat kopen. Daarnaast heeft PinMobile nog meer voordelen.

Verschil met concurrentie

Zo kun je bij concurrerende aanbieders zoals iZettle of Sumup ook voor weinig geld een pinlezer kopen zonder abonnement. Echter hebben deze aanbieders een verraderlijk transactietarief. Zo betaal je maar liefst 1,95% per transactiebedrag over elke pinbetaling.

Dit lijkt wellicht voordelig maar in de praktijk zorgt dit voor hoge transactiekosten. Zo betaal je voor een transactie van 200 euro maar liefst 3,80 euro aan transactiekosten. Andere aanbieders zoals CCV zijn juist heel goedkoop in transactiekosten maar rekenen weer tientallen euro’s per maand aan verplichte abonnementskosten en vele honderden euro’s voor een mobiel pinapparaat kopen

PinMobile goedkoopste in gebruik

PinMobilemobiel pinapparaat kopen is de enige aanbieder in Nederland die een scherpe prijs rekent voor zowel de pinautomaat als de transactiekosten. Zo kost een mobiel pinapparaat kopen zoals genoemd bij PinMobile slechts € 29,- excl. BTW maar daar staan geen hoge transactiekosten tegenover.

Zo betaal je een vast, laag bedrag van slechts € 0,14 voor alle pinpastransacties met Nederlandse bankpassen van Maestro en V Pay. Dit maakt dat PinMobile zeer voordelige geprijsd is voor kleine en middelgrote ondernemingen. Om dit zeer scherpe aanbod te doen hanteert PinMobile wel aparte servicekosten maar het gaat om een bescheiden abonnement van € 9,95 per maand dat maandelijks opzegbaar is. Deze kosten zijn bovendien snel terugverdiend door de lage aanschafprijs en gebruikskosten.

Veiligheid en debiteurenbeheer

Zeker als je bedenkt dat een mobiel pinapparaat kopen ook zorgt voor meer veiligheid in de winkel. Je hoeft immers minder contant geld beschikbaar te hebben wat diefstalrisico’s beperkt. Daarnaast is de ervaring van veel ondernemers dat er minder tijd geïnvesteerd hoeft te worden in debiteurenbeheer.

Zeker installateurs en klusbedrijven leveren vaak zowel aan particulieren en bedrijven op factuurbasis. Door gelijk de mogelijkheid te geven om te pinnen, betalen aanzienlijk meer klanten gelijk op locatie. Dit scheelt veel gedoe in het sturen van herinneringen of aanmaningen naar je klanten.

De lage prijs en gebruikskosten zorgen er ook voor

dat een mobiel pinapparaat kopen van PinMobile multifunctioneel inzetbaar is. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om in een café elke serveerster een eigen automaat mee te geven. Hierdoor kunnen klanten sneller afrekenen en is bovendien voor de ondernemer beter inzichtelijk hoeveel omzet er per tafel of per personeelslid wordt gerealiseerd.

Een ander voorbeeld is de inzet van pinautomaten voor bezorgers en fietskoeriers. Daardoor hoeven klanten niet vooraf online af te rekenen maar kan dit gewoon aan de deur bij de bezorger. Extra voordeel; een pin transactie van PinMobile kosten minder dan de gemiddelde iDeal betaling.

Ook vanuit corona oogpunt kunnen meerdere pinautomaten handig zijn. Zo kunnen ze schoongemaakt worden op de achtergrond zonder dat klanten hoeven te wachten en kun je met meerdere pinautomaten en kassapunten de drukte over de winkel beter verdelen. Uiteraard zijn ze ook zonder beperkingen buiten op locatie inzetbaar of als backup voor een bestaande automaat.

Mobiel pinapparaat kopen samengevat

Samengevat heeft een mobiel pinapparaat kopen veel voordelen. Niet alleen is het klantvriendelijker maar er zijn ook voordelen vanuit veiligheid en hygiëne. Zeker met het oog op de coronamaatregelen is dat de moeite waard.

Daarnaast kan de lage aanschafprijs van specifiek PinMobile zorgen voor meer flexibiliteit en mogelijkheden bij de inzet pinautomaten. Zeker in de deze corona tijden waarin spreiding van drukte en bezorging een steeds grotere rol spelen kan dat een flink voordeel zijn. Bovendien vaak nog voordeliger dan het accepteren van online betalingen via bijvoorbeeld iDeal.

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van PinMobile? Bekijk dan de PinMobile website voor meer informatie. Een mobiele pinapparaat kopen doe je eenvoudig via dit aanvraagformulier. Vaak kun je binnen enkele werkdagen al beschikken over een werkende automaat. Wil je liever nog even vergelijken met andere aanbieders? Klik hier voor mobiel pinapparaat kopen vergelijken