Mobiel pinnen met smartphone en tablet

 

Mobiel Pinnen vergelijken:

Mobiel pinnen vergelijken: Er zijn sinds 2013 verschillende bedrijven op de Nederlandse markt actief geworden die het mogelijk maken om kaartbetalingen zoals PIN en creditcard te accepteren met je smartphone en tablet en een mobiel pinapparaat. Mobiel pinnen is erg populair aan het worden onder de kleinere ondernemers die nu eindelijk tegen normale kosten pin en creditcard betalingen kunnen accepteren. Voor je gemak hebben we de belangrijkste aanbieders van mobiel pinnen in Nederland op een rijtje gezet en zo kan je de aanbieders van mobiel pinnen vergelijken.

Overzicht aanbieders van mobiel pinnen in Nederland:

mobiel pinnen vergelijken

 

 

 

Speciale aanbieding met € 70 korting op de pinreader. Nu tijdelijk slechts € 29!

PinMobile is een Nederlands bedrijf dat is opgestart door ervaren professionals uit de betaalindustrie. Met PinMobile kan je overal veilig pintransacties (Maestro en Vpay) en creditcard (MasterCard en Visa) betalingen accepteren. De betaal oplossing is gecertificeerd door MasterCard en Visa en volgt het veilige EMV protocol met Pin en Chip.

PinMobile werkt samen met Worldline voor de transactieverwerking en heeft onlangs de nieuwste generatie mobiel pinapparaat in gebruik genomen. Die is ook geschikt voor contactloos betalen. De pinreader is van hoge kwaliteit en heeft een heel stabiele verbinding. PinMobile hanteert als enige partij een vast fee model met slechts € 0,30 per pintransactie (=90% van de markt). Andere partijen vragen een percentage van 2,75% – 2% van je omzet. De PinMobile App is eenvoudig in gebruik. Klantenservice is in het Nederlands.

PinMobile is vrijwel altijd de goedkoopste pinoplossing als je actief verkoopt. Je kan PinMobile overal binnen de EU landen gebruiken met uitzondering van Engeland. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en de pinreader heeft 12 maanden garantie.

Je voordelen:

 • Accepteer overal pinpassen en creditcards
 • Vast laag tarief van € 0,30 per pinpas transactie
 • Overal binnen de EU landen te gebruiken met uitzondering van Engeland

De kosten:

 • Speciale actie: slechts € 29  (normaal € 99) voor de aanschaf van de Pinreader (12 maanden garantie)
 • Slechts € 0,30 per pintransactie (Maestro en VPay)
 • 2% van het transactie bedrag voor creditcards (Mastercard en Visa)
 • € 9,95 per maand voor het Pinmobile account (maandelijks opzegbaar)
Ga nu aan de slag met PinMobile!

 

mobiel pinnenmobiel pinnen vergelijken

 

 

 

 

iZettle is eind 2014 geopend in Nederland  en biedt een goedkope mobiele pinoplossing met een bluetooth pinreader en een aparte kassa app. iZettle heeft zijn oorsprong in Zweden en is in meerdere Europese landen actief. iZettle verwerkt pin (Maestro en VPay) en creditcard (MasterCard en Visa) transacties via het EMV pin/chip protocol. iZettle heeft net haar tarief aangepast naar 1,95% over je transactie bedrag en maakt geen onderscheid meer in hoeveelheid omzet per maand. Klantenservice is beschikbaar in het Nederlands en je kan iZettle alleen in Nederland gebruiken.

Je voordelen:

 • Accepteer overal pinpassen en creditcards
 • Manage je business vanaf je smartphone of tablet
 • Handige en eenvoudige tools voor boekhouden en verkooprapportages
 • Mogelijkheid tot aanmaken van assortiment van diensten en producten in de app
 • extra producten zoals bonprinters en kassa-lades

De kosten:

 • Cardreader met display en bluetooth verbinding kost nu slechts € 19 (excl btw) SPECIALE ACTIE met korting via OverOnlineBetalen!
 • 1,95% over het transactiebedrag voor pin en creditcard (Dit is een vaste fee en er zijn geen kortingen  meer bij hogere omzetten)
Ga nu aan de slag met iZettle!

 

 

Mobiel pinnenMobiel pinnen vergelijken

 

 

 

 

 

MijnPIN is een Nederlands bedrijf dat handzame goedkope mobiele pinreaders aanbiedt die je zonder app kan bedienen. Het bedieningspaneel zit in de pinterminal zoals bij vaste pinapparaten en je kan alle bekende betaalkaarten accepteren zoals Maestro/Mastercard en Vpay/Visa. De kosten zijn echter veel lager dan bij de vaste traditionele pinterminals en je kan al een pinapparaat met SIM-kaart aanschaffen voor € 199 inclusief een oplaadstation. Per transactie kan je kiezen uit 1,8% over alle bedragen of voor pinnen (=Maestro) € 0,25 en 2,5% over de andere betaalkaarten. Er zijn geen abonnementskosten.

De uitbetaling van je omzet vindt plaats op je MijnPIN account en het saldo kan je dan overboeken naar je eigen bankrekening of gebruiken met de bijbehorende MyPOS Mastercard. Met deze Mastercard kan je overal terecht waar ze Mastercard accepteren. De pinreader kan contactloze betalingen accepteren en werkt in heel Europa. Bovendien kan je pre-autorisaties (=MO/TO) uitvoeren en dat is handig bij reservering van huurspullen of overnachtigingen.

Je voordelen:

 • Accepteer overal pinpassen en creditcards
 • Overal binnen de EU landen te gebruiken
 • Bediening op het pinapparaat zelf en geen afhankelijkheid van apps of een bluetooth verbinding
 • Directe uitbetaling op je MijnPIN account
 • Pre autorisaties mogelijk voor reserveringen en borg
 • Geen abonnementskosten

De kosten:

 • Keuze uit 1,8% voor alle kaarten of € 0,25 voor Maestro (=pinnen) en 2,5% voor andere kaarten
 • Overboeken van je MijnPIN account naar je bankrekening € 3 per overboeking
 • Vanaf € 199 voor de aanschaf van de Pinreader, SIM kaart en docking station
 • Geen abonnementskosten
MijnPIN aanvragen!

 

mobiel pinapparaat vergelijken

 

 

SUMUP komt uit Engeland en kan overal mobiel pinpassen (Maestro en VPay) en creditcards (MasterCard, Visa en American Express) transacties verwerken. De mobiele pin transacties zijn veilig en worden verwerkt volgens het EMV protocol. Deze goedkope mobiele pinoplossing werkt online (3G/4G of Wifi). Sumup is ook beschikbaar voor particulieren. Sumup heeft een kantoor in Nederland en staat haar klanten te woord in het Nederlands. Je kan Sumup alleen in Nederland gebruiken.

Sumup is recent gefuseerd met Payleven en gaan samen door onder de naam van Sumup.

De kosten:

– Cardreader à 79 euro

– 2,75% van het transactie bedrag.

Ga nu aan de slag met SUMUP!

Vergelijk hier de kosten per maand bij 25 transacties van € 38 (=gemiddelde pinbedrag in NL)

 PinMobileiZettleSUMUP
# transacties252525
Gem transactie bedrag€ 38€ 38€ 38
Omzet per maand€ 950€ 950€ 950
Kosten transacties€ 7,50€ 26,13€ 26,13
Kosten Pinreader bij 2-jarig gebruik€ 2,04
(pinreader tijdelijk
slechts € 49)
€ 0,79€ 3,29
Kosten per maand€ 9,95--
Totale kosten per maand€ 19,49€ 26,92€ 29,42

Traditionele alternatieven:

 

mobiel pinapapparaat vergelijken

 

 

 

 

 

De banken bieden ook verschillende pinpakketten aan met een mobiel pinautomaat zoals in de afbeelding hierboven. Deze mobiele pinautomaat is stevig en geschikt voor veelvuldig gebruik. Deze oplossingen worden vaak in abonnements vorm verkocht met maandtarieven vanaf € 42,50 en jaarcontracten (1-2 jaar). Kopen kan ook maar dan ben je al gauw € 700 per mobiel pinautomaat kwijt. Ben je een kleinere ondernemer dan kan je beter hierboven goedkoop mobiel pinnen vergelijken.

Bij hoge volumes van transacties kan je voordeliger uit zijn omdat de kostprijs per transactie vaak lager ligt. Het omslagpunt is afhankelijk van het gemiddelde transactiebedrag en ligt bij zo’n 300 transacties per maand.

Overzicht pinpakketten voor mobiele pinautomaten en goedkoop mobiel pinnen vergelijken:

Aanbiederprijs per maandkenmerken
ING
Pin Totaal Pakket
€ 42,95inclusief huur mobiel pinapparaat en SIM abonnement. Pin transacties los aan te schaffen vanaf 5,2 cent per transactie
ABN AMRO
Pin-in-one
€ 45inclusief huur mobiel pinapparaat, SIM abonnement en 100 pintransacties.
Rabo Bank
Rabo Pinbox
€ 47,50inclusief huur mobiel pinapparaat, SIM abonnement en 100 pintransacties.

 

Hoe werkt mobiel pinnen?

De betaling gaat met behulp van een mobiel pinapparaat dat contact maakt met je smartphone of tablet (via bluetooth) en een App die je tablet of smartphone verandert in een mobiele pin kassa. Met het aparte mobiel pinapparaat lees je de pinpas of creditcard van je klant uit.

Deze goedkope mobiele pinoplossing is uitermate geschikt voor taxi’s, winkels, beursverkopen, thuisbezorgers en eigenlijk iedereen die onderweg iets wil verkopen of verrekenen.

Deze vorm van goedkoop mobiel pinnen is al een tijdje beschikbaar in andere landen zoals de Verenigde Staten met bedrijven als Square en Paypal Here.

Square heeft in de VS in 2014 voor meer dan 15 miljard dollar aan mobiele pin betalingen verwerkt. De koffieketen Starbucks maakt voor mobiel pinnen gebruik van Square en zegt hiermee kosten te besparen ten opzichte van bestaande kassasystemen. Voor Nederland kan je het beste hierboven mobiel pinnen vergelijken en je ook direct online inschrijven.