Worldpay

WorldpayWorldPay is een van de 15 Collecterende Payment Service Providers in Nederland. Het bedrijf  biedt online betaaloplossingen voor grote internationale ondernemingen.

Je kan bij WorldPay terecht voor alle creditcards, iDEAL, PayPal en 72 andere lokale online betaaloplossingen. Verder worden de meest gangbare valuta en talen ondersteunt.

Het bedrijf is actief in een groot deel van de wereld en daarom goed in staat om grote internationaal opererende bedrijven te bedienen in verschillende landen.

De onderneming is recent samen gegaan met een andere Globale betaalpartij FIS uit Amerika. Met de fusie is het een van de grootste bedrijven op het gebied van betalen geworden. Je kan het bedrijf vergelijken met partijen als Adyen en Ingenico e-payments. Dat zijn de andere grote van oorsprong Europese bedrijven die een enorme ontwikkeling hebben door gemaakt. Al deze partijen zijn beursgenoteerd en vertegenwoordigen een waarde van enkele miljarden.

We merken dat we veel bezoek krijgen van consumenten die vragen hebben over hun betalingen die zijn afgehandeld door Worldpay. Helaas kunnen we je dar niet bij helpen en je kan het beste direct contact opnemen met de online winkel waar je je product of dienst hebt gekocht.

 Naar Worldpay