DocData

CM paymentsCM payments is een collecterende payment service provider die sinds 1999 actief is in de e-commerce branche en eerder bekend stond onder de naam Docdata Payments. In 2017 is Docdata Payments overgenomen door het grotere CM.com

Het betaalplatform van CM Payments ondersteunt vele nationale en internationale betaalmethodes voor heel Europa. CM Payments is in heel Europa actief en biedt onder andere de volgende betaalmethodes aan: iDEAL, iDEAL QR, Bancontact, Sofort, Dankort, EPS, Klarna en Mastercard en Visa.

Verder biedt CM payments verschillende modules aan ter aanvulling van het betaalplatform. Zo is er de One Page Checkout waarmee de bestelling gecontroleerd en betaald kan worden op dezelfde pagina. Ook is er een fraudemodule die de veiligheid verhoogd en het risico op ongewenste storno’s verkleind.

Implementatie van het systeem is eenvoudig en daarvoor zijn er verschillende API’s en plugins beschikbaar, onder andere voor e-commerce platformen zoals Magento, Woocommerce en WordPress. Overstappen is eenvoudig en snel!

Betaalmethode Eenmalige kosten Maandelijks kostenKosten per transactie
Toelichting
iDEALop aanvraagop aanvraagop aanvraagop aanvraag
Visa & MasterCardop aanvraagop aanvraagop aanvraagop aanvraag

Vraag offerte aan