AfterPay

AfterPay

AfterPay is een Nederlands bedrijf dat zich richt op online Achteraf Betalen. Het bedrijf neemt het gehele facturatie en incasso proces van de webshop over. De betaling is gegarandeerd en als webshop ontvang je dus altijd je geld van AfterPay met aftrek van kosten.

AfterPay geeft je ook direct de mogelijkheid om een digitale acceptgiro en eenmalige machtiging in te zetten.

AfterPay beschikt over een eigen database met e-commerce gegevens waardoor zij vooraf goed kan inschatten of een consument aan haar betalingverplichtingen zal voldoen. In het gehele proces ligt de focus op optimale conversie en klanttevredenheid. Webshops hebben hun eigen persoonlijke aanspreekpunt.

De achteraf betaalmethode is eenvoudig te implementeren met behulp van Plugins van de meest gebruikelijke webshop software zoals Magento, Mijnwinkel, OScommerce en Prestashop.

Je kan AfterPay los toevoegen aan je betaalopties maar het is ook mogelijk je aan te sluiten via je Payment Service Provider. Dat is mogelijk via Adyen, DocData en Ogone. Dit heeft als voordeel dat al je betalingen op 1 overzicht te bekijken en te beheren zijn. AfterPay kan ook in Duitsland ondersteunt worden.

Referenties: Zeemanshop.com, Suit Supply, Mistral, HollandBikeshop en Tas.nl

Overzicht belangrijkste kenmerken:

AanbiederKenmerkenKosten
- achteraf betalen met factuur
- gegarandeerde betaling door AfterPay
- nazorg en incasso traject
door AfterPay
- makkelijke implementatie
met plugins
- ook digitale acceptgiro en
eenmalige machtiging
- € 99 service kosten per jaar
- € 1,35 per order
- 3% tot 3,75% van
transactiebedrag

Meer over Afterpay en offerte aanvragen