CreditClick

Gespreid betalen met CreditClick

CreditClickCreditClick is een jonge onderneming, opgestart door ervaren professionals in de wereld van betalen en lenen. Er blijkt namelijk een grote behoefte te zijn onder consumenten om (grote) online aankopen te financieren en geen enkele online betaalmethode in Nederland voldoet aan die behoefte. Met Achteraf Betalen kan je wel pas betalen na ontvangst van de bestelde spullen maar dan moet de klant vervolgens toch de hele rekening in een keer betalen. Dit weerhoudt een hoop consumenten tot het doen van een aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe elektrische fiets, wasmachine of televisie.

Met CreditClick kan je als webwinkelier deze gemiste verkopen toch realiseren en zelfs zonder kosten. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar toch is het zo. De inkomsten van het bedrijf komen uit het krediet wat ze afsluiten met de consument.

Hoe werkt het?

Je neemt direct contact op met CreditClick of een van de Payment providers die deze betaalmethode hebben opgenomen en via deze partij activeer je de plugins in je checkout process. In het checkout proces kiest je klant voor CreditClick en vult de gegevens in die nodig zijn om zijn om haar kredietwaardigheid te scoren en wel of niet akkoord te geven op de kredietverstrekking. Dit gebeurt in enkele 10-tallen seconden en bij goedkeuring kan je klant direct de kredietovereenkomst digitaal ondertekenen en overgaan tot de aankoop. Jij als webwinkelier ontvangt direct je omzet en loopt geen enkel risico. Mocht een klant in het aanvraagproces worden afgekeurd dan kan je de klant verwijzen naar je andere betaalmethodes. Je kan dit proces goed bekijken op deze online fietsenwinkel: www.vydz.nl 

Het bedrijf verstrekt kredieten vanaf € 250 tot € 1.000 tegen een rente van 9%.

De kosten:

Dat is eenvoudig want voor deze betaalmethode betaal je niets en daarmee is het de enige gratis betaalmethode in Nederland. De inkomsten komen uit de kredietovereenkomst die je klant aangaat.

Implementatie:

CreditClick heeft verschillende plugins ontwikkelt en hiermee kan je de betaalmethode eenvoudig en meestal binnen 1 dag implementeren in je website.

Is het veilig, verantwoord en welk risico loop ik?

Deze betaalmethode is veilig en ook verantwoord want de kredietscoring wordt verzorgt door International Card Service (ICS) en die staat onder toezicht van alle belangrijk instanties zoals de AFM en De Nederlandse Bank. ICS is onderdeel van ABN AMRO.

Meld je hier aan!