DocData

Docdata

Docdata payments is een collecterende payment service provider die sinds 2000 actief is in de e-commerce branche. Sinds 2015 is docdata payments onderdeel van INGRAM MICRO Inc.

Het betaalplatform van docdata payments ondersteunt vele nationale en internationale betaalmethodes voor heel Europa. Met een uptime van 99,95% en certificeringen van onder andere de Payment Card Industry (PCI) worden de continue beschikbaarheid en veiligheid gegarandeerd.

Verder biedt docdata payments verschillende modules aan ter aanvulling van het betaalplatform. Zo is er de One Page Checkout waarmee de bestelling gecontroleerd en betaald kan worden op dezelfde pagina. Ook is er een fraudemodule die de veiligheid verhoogd en het risico op ongewenste terugdraaiingen verkleind.

Implementatie van het systeem is eenvoudig en daarvoor zijn er verschillende API’s en plugins beschikbaar, onder andere voor e-commerce platformen zoals Magento, Woocommerce en WordPress. Overstappen is eenvoudig en snel; gegarandeerd binnen 1 week live!

BetaalmethodeEenmalige kostenMaandelijks kostenKosten per transactie
Toelichting
iDEALop aanvraagop aanvraagop aanvraagop aanvraag
Visa & MasterCardop aanvraagop aanvraagop aanvraagop aanvraag

Vraag offerte aan