MultiSafePay

MultiSafepay

MultiSafepay  is een top 3 Service Payment Provider in Nederland en biedt de meest gangbare vormen van online betalen zoals iDEAL, creditcards, bankoverboeking, achteraf betaalmethodes en incasso. Het bedrijf heeft een brede mix van meer dan 35 betaalmethoden. Zo biedt het landspecifieke betaalmethoden zoals iDEAL voor Nederland, Bancontact voor België, of Giropay voor Duitsland, maar ook populaire internationale betaalmethoden zoals Apple Pay, Klarna, PayPal en Amazon Pay. 

Snelle onboarding

Het onboardingsproces is volledig geautomatiseerd. Dit zorgt ervoor dat wanneer je je aanmeldt, je gemakkelijk door het proces heen geleid wordt. Met uitleg per stap is het onboarden eenvoudig en kan je binnen dezelfde dag al betalingen accepteren. 

In-house ontwikkeling

Het zelf ontwikkelen van integraties en oplossingen staat centraal bij MultiSafepay. Door de developers in-house te houden blijft het bedrijf wendbaar en kan het snel reageren op nieuwe ontwikkelingen. De integratie voor Magento 2 is een uitstekend voorbeeld, aangezien deze gezien wordt als één van de beste op de markt. Verder biedt MultiSafepay integraties voor alle belangrijke ecommerce platformen op de markt, zoals bijvoorbeeld WooCommerce, PrestaShop, Shopify en Lightspeed. 

Meer controle als acquirer en processor

MultiSafepay is acquirer en processor. Deze certificering zorgt ervoor dat het bedrijf meer invloed heeft op de betaalstroom. In de praktijk uit dit zich bijvoorbeeld bij creditcard transacties, waar MultiSafepay bepaalde checks (SCA/3DS) aan of uit kan zetten om betalingen sneller te verwerken. Ook heeft MultiSafepay meer controle in het geval van storingen, en betekent dit meer uptime voor jou als merchant. 

Verder krijg je bij MultiSafepay:

  • Een speciaal actietarief bij aanmelding via OverOnlineBetalen van € 0,29 voor iDEAL en € 0,39 voor Bancontact
  • Toegang tot innovatieve checkout oplossingen (second chance emails, embedded payments)
  • Alle betaalmethoden via één contract
  • Geautomatiseerde aflettering/reconciliatie
  • Dagelijkse uitbetalingen
  • Geavanceerde rapportage en analytics tools
  • Uitgebreid dashboard en analytics
  • Klantondersteuning in 6 talen

 

Klik hier voor meer informatie!