Rabobank Omni Kassa

Rabobank is eind 2011 een van de 17 Collecterende Payment Service Providers in Nederland geworden. De bank  biedt met haar Omnikassa online betaaloplossingen voor kleine en startende ondernemers maar is ook zeer geschikt voor en grotere gevestigde internationaal opererende bedrijven.

De Omnikassa biedt iDEAL, Visa, MasterCard, Maestro, Minitix, incasso, machtiging en rembours. Om deze diensten af te nemen dien je wel klant te zijn van de Rabobank.

Het pakket van Omnikassa biedt onder ander de mogelijkheid om betalingen terug te boeken en een koppeling met je voorraad en financiële administratie. Heb je meerdere webshops? dan kan je die onder 1 account laten vallen.

De Rabobank is natuurlijk een solide partij waarbij veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn. Er zijn plugins beschikbaar voor eenvoudige implementatie al worden deze niet door de bank aangeboden.

Tarieven:

Betaalmethode Eenmalige kosten Maandelijks kostenKosten per transactie
Toelichting
iDEALgeen€ 100,60Maandabonnement is voor de Omnikassa en is inclusief alle betaalmethodes. De eerste 50 transacties zitten in het maand tarief. Rabobank geeft staffelkorting boven de 500 transacties per maand.
Visa & MasterCardgeen€ 102.25% + € 0,25
Online incassogeen€ 10€ 0,25
Eenmalige machtiginggeen€ 10€ 0,14

Vraag vrijblijvend offerte aan