Sisow

 

Sisow is een van 17 Collecterende Payment Service Providers in Nederland en biedt online ondernemers uiteenlopende diensten en oplossingen aan voor veilig online betalen. Naast het online betalen kan het bedrijf je hele facturatie en credit management uit handen nemen.

Er zijn meerdere betaalmethodes beschikbaar waaronder de belangrijkste: iDEAL, Achteraf Betalen met e-care, Mr Cash (BE), Sofortbanking (DE) en e- acceptgiro met e-bill. Mr Cash en Sofortbanking zij iDEAL varianten en zeer aan te raden als je klanten hebt in België en Duitsland.

De tarieven voor iDEAL behoren tot de scherpste in de markt. Met een uitgebreid aanbod van betaalmethoden zonder abonnementskosten- en opstartkosten is Sisow geschikt voor zowel de grote als kleinere webwinkels. Klanten zijn over het algemeen zeer te spreken over de dienstverlening van het bedrijf.

Bij e-care neemt Sisow het kredietrisico over en zorgt voor het facturatie en incasso traject. Achteraf betalen is laagdrempelig en kan je omzet verhogen. Op het moment is het tijdelijk niet mogelijk Sisow e-care te gebruiken. Sisow is op zoek naar een nieuwe partner die deze dienst kan invullen en verwacht op korte termijn weer achteraf betalen te kunnen aanbieden. Ook bestaande klanten kunnen tijdelijk geen gebruik maken van deze dienst.

Er zijn een groot aantal Plug-ins en API’s beschikbaar voor een eenvoudige implementatie in je website: o.a. voor e-commerce platforms zoals Magento, OsCommerce en Prestashop.

Sisow heeft in juni 2012 een vergunning gekregen van De Nederlandse Bank en voldoet daarmee aan alle hoogste standaarden die gesteld worden aan een betaalinstelling.

Referenties: o.a. Bavaria, RTL Nederland en Oypo.

BetaalmethodeEenmalige kostenMaandelijks kostenKosten per transactie
Toelichting
iDEALgeengeen€ 0,43Speciaal actietarief voor OverOnlineBetalen
E-Bill
(=digitale acceptgiro)
geengeen€ 0,18
E-Care
(Achteraf betalen)
geengeen- Klarna € 0,25 + Klarna kn (€ 1,69 + 3,25%)
- Focum € 0,25 + Focum kn (€ 1,25 + 2,55%)
Dit wordt door 2 partners afgehandeled
Bancontact
(iDEAL variant van België)
geengeen€ 0,25 en 1,8% van het transactiebedrag
Sofortbanking
(iDEAL variant van Duitsland)
geengeen€ 0,15 en 1% van het transactiebedrag (minimaal € 0,10)
Giropaygeengeen€ 0,25 en 2%
Paypalgeengeen€ 0,25 + kosten voor Paypal
Creditcard ( MasterCard en Visa)geengeen€ 0,25 + 2,8% van het transactie bedrag
Bank overboekinggeengeen€ 0,35

Speciale aanbieding:

OverOnlineBetalen bezoekers betalen nu slechts € 0,43 per iDEAL transactie (normaal € 0,45).

Schrijf je direct in bij Sisow via onderstaande link, dan wordt het actietarief automatisch wordt toegepast. Het vermelde tarief op de inschrijfpagina van € 0,45 is niet van toepassing bij inschrijvingen via OverOnlineBetalen.

Schrijf je hier in voor het actietarief