TargetPay

TargetPay is een Collecting Payment Service Provider voor websites en mobiele sites. Het platform stelt een ondernemer in staat om een bezoeker te laten betalen voor toegang tot  sites, voor het downloaden van bestanden of voor transacties in een webwinkel. Targetpay biedt betaaloplossingen voor koop op afstand zoals 0900 nummers en IVR. Voor e-commerce kan je gebruik maken van iDEAL, e-Banking, e-Incasso en elektronische overboekingen.

Voor transacties uit België kan je Bancontact inzetten. Bankcontact is de Belgische variant van iDEAL en daar de meest gebruikte online betaalmethode. Heb je traffic uit België dan is deze betaalmethode zeker aan te raden.

TargetPay is marktleider op het gebied van Mobile Content Billing. Hiermee kan je met 1 druk op de knop kleine betalingen faciliteren op smartphones. Dit wordt veel ingezet voor muziek, ringtones en bijvoorbeeld horoscopen.

Voor creditcard transacties van MasterCard en Visa bemiddelt TargetPay met acquiring (creditcard accepterende) organisaties. Je gaat dan een aparte overeenkomst aan en ontvangt deze omzet direct op je bankrekening.

Het bedrijf  heeft een vergunning als betaalinstelling gekregen van De Nederlandse Bank en voldoet daarmee aan de hoge eisen op het gebied van veiligheid en regelgeving.

In een klantrelatie gaat TargetPay voor een persoonlijke benadering. Er zijn verschillende plug-ins en API’s beschikbaar voor veel gebruikte e-commerce platforms zoals Magento, ZENCart en OpenCart. Dit maakt implementatie eenvoudig.

Betaalmethode Eenmalige kosten Maandelijks kostenKosten per transactie
Toelichting
iDEALgeengeen0,39Speciaal Actietarief via OverOnlineBetalen. Gebruik de code: IDE2OB

Speciale aanbieding via OverOnlineBetalen: nu slechts € 0,39 per iDEAL transactie (normaal € 0,49).

Schrijf je in via onderstaande link en gebruik de code: IDE2OB.

De korting wordt direct verrekend en er geldt geen minimum aantal transacties.

Schrijf je hier in