Adyen

Adyen_logoAdyen is een Collecterende Payment Service Provider die zich vooral richt op internationale ondernemingen. Adyen ondersteunt 227 betaalmethodes over 4 continenten: Europa, Zuid Amerika, Noord Amerika en Azië.

Adyen werkt met een innovatief platform en ontwikkeld doorlopend nieuwe diensten en producten. Vooral grote bedrijven kunnen goed terecht bij deze Payment Service Provider die oa werkt voor Uber en Airbnb.

Unieke kenmerken:

  • Check out schermen zijn op te maken in look en feel van de webonderneming
  • ‘Single click transactie’ waarmee een hogere conversie wordt bereikt
  • Betaalschermen zijn aan te passen aan smartphones en tablets
  • Plugins, HPP’s en API’s beschikbaar voor een makkelijke implementatie

Klanten: oa: Vodafone, Mango, Badoo, Soundcloud, KLM Airlines en Superdry

Opzegging Adyen Shuttle klanten per 1 september 2017:

Adyen is gestopt met de verkoop van de Shuttle en heeft nu ook haar bestaande gebruikers opgezegd per 1 september 2017 en geadviseerd over te stappen naar SUMUP. Wij raden je aan verder te kijken zoals naar de Nederlandse partij PinMobile die een vergelijkbaar feemodel hanteert met een vast bedrag per pintransactie van € 0,30 met een abonnement van € 9,95 per maand. Dit is veruit de goedkoopste mobiele pinoplossing in de markt en een goed alternatief voor de Shuttle. Vanaf 1 september geldt er een speciale korting en betaal je slechts € 29 (normaal € 99) voor de pinreader. Lees meer over PinMobile

Adyen heeft een paar jaar geleden een mobiele kassa ontwikkeld waarmee je als ondernemer met een smartphone of tablet betalingen kan accepteren met pinpas en creditcard. Dit gaat met behulp van een cardreader, de Shuttle, die contact maakt met je smartphone of tablet via bluetooth en een App die je tablet of smartphone verandert in een mobiele kassa. Met de Shuttle lees je de pinpas of creditcard van je klant uit en die bevestigt de transactie met een pincode op de Shuttle.

Lees meer over mobiele kassa’s op tablet en smartphone en aanbiedingen

Betaalmethode Eenmalige kosten Maandelijks kostenKosten per transactie
Toelichting
iDEALgeengeen0,45Minimum fee van € 100 per maand
Visa & MasterCardGeenGeenMasterCard:1,4% + € 0,1
VISA: 1,15% + € 0,1
Minimum fee van € 100 per maand

Vraag offerte aan

Ben je een kleinere onderneming dan kan je beter zaken doen met een partij die daar goed voor is ingericht zoals Mollie.

Meer informatie over Mollie