Mollie

Mollie is een van de 17 Collecterende Payment Service Providers in Nederland. Het bedrijf kan alle soorten betalingen voor je afhandelen zoals iDEAL, creditcards, sepa direct debit, bankoverschrijvingen, Paypal, Bancontact (België) en Sofort (Duitsland). Het bedrijf verzorgt naar eigen zeggen voor 24.260 merchants de verschillende soorten transacties en staat bekend voor een flexibel dienstverlening en transparantie.

Het standaard tarief voor iDEAL is een van de laagste in de markt voor slechts € 0,29 per transactie en verder geen start-up kosten of andere maandelijkse kosten. Je kan al binnen 15 minuten live zijn als je je gegevens op orde hebt zoals kopieën van bankafschriften, paspoort of identiteitskaart en een uittreksel Kamer van Koophandel.

Een opvallende nieuwe betaalmethode is ‘recurring’ en dat is van toepassing op bedrijven die doorlopende (abonnements-) kosten of top-ups wil incasseren. Dit verloopt geheel online en de klant geeft een machtiging af via een eerste betalingn met iDEAL, creditcard, Bankcontact of Sofort. Verder geen gedoe dus met machtigingen en handtekeningen.

Bij Mollie hou je goed overzicht van je betalingen via het real time online dashboard dat ook met je smartphone goed te volgen is. Je kan ook een direct koppeling maken met je boekhoudprogramma en dat vereenvoudigd de administratieve processen.

Mollie staat garant voor veilige betalingen en is PCI DSS gecertificeerd en door de Nederlandse Bank goedgekeurd als Nederlandse betaalinstelling.

Er zijn flexibele API’s beschikbaar voor veelgebruikte e-commerce platforms zoals Magento, Vituemarket, Wordpress, Opencart, Prestashop en anderen. Mollie is een geschikte partner voor alle soorten partijen, zoals kleine bedrijven meteen  eenvoudige website maar kan ook goed geschikt voor complexere websites en bedrijfssystemen die internationaal werken.

Klanten oa: Moneybird, ING, Facebook, Heineken, Coolblue en Ziggo.

Tarieven:

BetaalmethodeEenmalige of
maandelijkse
kosten
Kosten per transactie
Toelichting
iDEALgeen€ 0,29 per transactiespeciaal actie tarief
via OverOnlineBetalen
en scherpste in de markt!
MasterCard en Visageen- € 0,25 + 1,8% (EU cards)
- € 0,25 + 2,8% (business en non EU cards)
Speciaal actietarief via
OverOnlineBetalen!
Gooedkoopste
op de markt!
BancontactgeenVaste Prijs van € 0,39 of
€ 0,25 en 1,5%
Belgische variant
van iDEAL en
voordeligste tarief in NL
KBC
Belfius
ING Pay
betaalknoppen
geen€ 0,25 + 0,9%Populaire en
onmisbare betaalmethodes
voor België
Sofort Bankinggeen€ 0,25 en 0,9%Duitse variant
van iDEAL en
populaire betaalmethode
Giropaygeen€ 0,25 + 1,5%Duitse populaire
betaalmethode
Cartes Bancairesgeen€ 0,25 + 1,8%Populaire
betaalmethode in
Frankrijk
CartaSigeen€ 0,25 + 1,8%Populaire
betaalmethode in Italië
EPSgeen€ 0,25 + € 1,5%Populaire
betaalmethode in Oostenrijk

Speciaal iDEAL actietarief voor OverOnlineBetalen: Nu slechts € 0,29 (=goedkoopste tarief in Nederland) en vast bedrag voor Bancontact van slechts € 0,39 per transactie (normaal € 0,25 + 1,5%).

Alleen geldig voor inschrijvingen via deze site.

Registreer je hier voor actietarief!