Apple Pay live met ING, Bunq en binnenkort bij ABN Amro en Rabo Bank

 

Apple Pay nu ook bij Buckaroo, Pay en Mollie

Apple Pay wordt steeds breder beschikbaar voor mobiel en online betalen. In het voorjaar is ING al live gegaan met Apple Pay waardoor alle klanten van ING mobiel kunnen betalen met hun iPhones en Apple watches. Nu kunnen ook klanten van Bunq gebruik maken van deze dienst van Apple. ABN Amro en Rabo Bank volgen binnenkort.

Mobiel betalen met je iPhone werkt gelijk aan een betaling met je contactloze pinpas en is net zo veilig. Je kan meerdere bankrekening koppelen aan Apple Pay en je rekening kiezen op het moment van betaling.

Als ondernemer kan je met elk contactloos pinapparaat Apple Pay accepteren. PinMobile en iZettle bieden deze pinreaders heel laagdrempelig aan.

Je kan als ondernemer ook online Apple Pay inzetten op je website of in een App. Partijen als Buckaroo, Pay en Mollie hebben dit live en als je daar al klant bent dan kan je deze extra betaaldienst toevoegen aan je bestaande betaalmethodes op je website. Een online betaling met Apple Pay gaat razendsnel en zal zeker een conversie verhogende werking hebben op je check-out.