Apple Pay beschikbaar voor alle klanten van ING, ABN Amro en Rabo Bank

Apple Pay nu ook online bij Buckaroo, Pay en Mollie

Apple Pay wordt steeds breder beschikbaar voor mobiel en online betalen. Vanaf nu kunnen alle klanten van ING, ABN AMRO, Rabo en Bunq bank betalen met hun iPhones en Apple watches. Dat kan fysiek bij vrijwel alle pinapparaten in winkels en horeca maar ook steeds meer online in webwinkels en apps.

Je kan als ondernemer ook online Apple Pay inzetten op je website of in een App. Partijen als Buckaroo, Pay en Mollie hebben dit live en als je daar al klant bent dan kan je deze extra betaaldienst toevoegen aan je bestaande betaalmethodes op je website. Een online betaling met Apple Pay gaat razendsnel en zal zeker een conversie verhogende werking hebben op je check-out.

Mobiel betalen in een winkel of horeca met je iPhone of Apple watch werkt gelijk aan een betaling met je contactloze pinpas en is net zo veilig. Je kan meerdere bankrekening koppelen aan Apple Pay en je rekening kiezen op het moment van betaling.

Als ondernemer kan je met elk contactloos pinapparaat Apple Pay accepteren. PinMobile en iZettle bieden deze pinreaders heel laagdrempelig aan.