ICEPAY

ICEPAY is een van de 17 Collecterende Payment Service Providers in Nederland en biedt een divers aanbod van online betaalmethodes en geavanceerde webshop modules binnen 1 overzichtelijk account.

Je kan bij deze provider iDEAL, MasterCard, Visa en PayPal afnemen. Voor betalingen uit Duitsland kan je kiezen voor Giropay of Sofort banking. Voor transacties uit België kan je Bancontact aansluiten en voor Oostenrijk EPS. Dit zijn populaire betaalmethodes in desbetreffende landen en zijn vergelijkbaar met iDEAL. Als je traffic hebt uit deze landen is het zeker aan te raden deze betaalmethodes op te nemen.

Recent heeft ICEPAY ook de mogelijkheid toegevoegd om Alipay en WeChat Pay te accepteren. Dat zijn de meest gebruikte on en offline betaalmethodes in China. Zit je in de toeristenbranche en komen er veel Chinezen langs dan geef je je business direct een boost door deze betaalmethodes aan te bieden.

Wil je gratis gebruik maken van achteraf betalen dan is CreditClick een goede optie.

ICEPAY is geschikt voor kleine en grotere bedrijven en faciliteert nationale en internationale betalingen.

Het bedrijf geeft een keuze uit 2 verschillende accounts: het Professional en Enterprise account. De accounts houden rekening met je omzet, naar mate er meer betalingen en hogere omzetten worden verwerkt zijn de prijzen per transactie lager. ICEPAY richt zich op de wat grotere webshops want het minimale factuur bedrag is voor 500 transacties en dat is maandelijks € 50.

Bij het Enterprise pakket kan je nog meer betaalmethodes opnemen zoals CartaSi (Italie), Carte Bleu (Frankrijk) en Dankort (Denemarken).

ICEPAY heeft plugins en API’s beschikbaar voor de meest gangbare e-commerce platform zoals Magento, Opencart Ubercart3/Drupal 7. Voor Magento en Opencart staan handige tutorials online. Dit maakt een makkelijke implementatie in je webshop mogelijk.

Het bedrijf hecht veel waarde aan veiligheid en garandeert dat elke betaling veilig verloopt.

Tarieven:

Betaalmethode Eenmalige kosten Maandelijks kostenKosten per transactie
iDEALgeenMin € 50,- op basis van professional account onafhankelijk van aantal betaalmethoden€ 0,35
Visa & MasterCardgeen1,9% + € 0,15
Sofortgeen1% + € 0,15
Bankcontact
(iDEAL variant België)
geen€ 0,85
Giropay
(iDEAL variant Duitsland)
geen2% + € 015
CreditClickgeengeen kosten voor deze gespreid betalen methode!
EPS (iDeal variant Oostenrijkgeen2% + € 0,15

Schrijf je hier rechtstreeks in bij ICEPAY